Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2012 11:41 - ЗА ПОЛИНА от тук и от там, от фен и от враг
Автор: sladkotojelanienap Категория: Музика   
Прочетен: 1761 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Съжалявам. Много ми е кофти, но няма връщане назад. Дано намери по-добра компания и да продължи да се занимава с поп-фолка... Успех й желая. Полина не е перфектна, но ме издразни това "За това освен талант и визия са необходими желязна дисциплина, силен характер и позиция....това определено е липсвало при Полина." Моля??? КАКВО ОЗНАЧАВА СИЛЕН ХАРАКТЕР И ДИСЦИПЛИНА? От това изречение разбрах, че й липсвало сценично поведение - Е ДОБРЕ, КАКВО СЦЕНИЧНО ПОВЕДЕНИЕ, КАТО ТЕ НА ДВА КОНЦЕРТА НА КРЪСТ НЕ Я БЯХА ПУСНАЛИ. Много тъпо нещо... Защо ли си мисля, че всичко това е писано от някой злобар? Не е грамотно изобщо - най-елементарното.
Иначе отново казвам - очаквам Полина да изгрее на ново, защото има какво да покаже, стига да й се даде възможност. Успех, Поли!

ПРЕДИ


Dani -Може наистина да е напуснала,но всичко друго са долни лъжи! Познавам Полина,знам колко обича музиката,колко е борбена,знам,че е упорита и имаше желание......Този ,който е съчинил това е пълен смешник! Айде,Поли,сменяй фирмата,ние сме с теб! Беше ясно,че от Пайнер нищо не става!

Нов фолк нищо няма да направят.Та те не ни публикуваха писмото за рож й ден.....Това са долни протежета на Пайнер Папката й и тук и в другия форум още е в раздел Пайнер, а вчера по Планета засякох клипа на "Жадни за любов"
Ами според мен си е още в Пайнер,аз ви го казах.Няма никаква логика да си маха договора,при положение,че е казала,че чак есента ще прави нещо с кариерата си. Ми сутринта мисля, че беше между 10 и 11 някъде, не си спомням.

В клипа на Полина “Обичах те до полуда” 
Написано от Admin 
Публикувано April 11, 2008 at 1:14 pm

Точно в деня на лъжата, първи април, не на шега Полина засне клип по най-новата си песен „Обичах те до полуда”. Режисьор на видеото е Тенчо Янчев, с когото младото дарование реализира и предишния си хит „Не си отивай”.

Полина често се шегува, че всичките й планове за видеоклипове винаги се променят в последния момент.
Първоначално всичко било уговорено със студиото на „Балкантон” в София.
Ден преди снимките обаче мястото било сменено с читалище „Стефан Караджа”.

„Беше изключително студено в това читалище. Бяхме превърнали кабинета по рисуване там в гримьорна и направо не знам как децата държат четките в този студ.
Имаше само един калорифер, в чиято компания можете да ме видите на някои снимки.
Сприятелихме се двамата.”, шегува се Полина.

За нейна беда „Обичах те до полуда” е доста нахъсано и агресивно парче, за което режисьорът изисквал максимално секси визия. Така в студа Полина се оказала с два чифта бански, кафяв и син, на Роберто Кавали и с тъничка сребриста туника.
Компания в новото видео й правят пет момчета, които доста впечатлиха певицата с атрактивната си мускулатура.


„Клипът е изцяло имиджов. Искам да се покажа в една по-секси светлина, в каквато досега не съм била. За целта построихме и специални декори, като единият можете да го видите и на снимките. Много ми допада как се получи връзката между песента, декорите и моята визия. Всичко е предизвикателно, маниашко, запомнящо се.”, разказва Полина.

На снимачната площадка за малко се отби и Емилия, която имала уговорка с гримьора на продукцията Кирил Чалъков да я подготви за участието й в „Комиците”. На снимачната площадка Полина и Емилия се оказа, че не са се запознавали официално до този момент.
Нима Емилия? Тази усойница, която по злоба и завист не отстъпва на Глория? А в лицета без грим е ВЕЩИЦА. Нима случайно била там или на Коко с парите да сбърка Полина,както и се бе подиграла още на първото излизане на "Тежка клетва",че Полина бил Загоров я вкарал в Пайнер. А тази крава-меланхолична и флегматична- Емилия, защо остави на Анелия детето без баща,за парите на Коко разбира се,защо излезна гола по рокля чорапогащник да пее пред деца и .т .н . Коко ще се бие в гърдите ,че му била кралицата, ами тогава има ли жена не опрашена от него,а? Защо този"мъж", "баща" пребиваше Нелина до напикване!? 

Певицата Полина е -БЕ решена през 2008 година да започне една нова посока в кариерата си, която да я открои от останалите доста певци от нейната генерация. „Обичах те до полуда” е първата крачка към постигането на тази цел. Песента е кавър от новия диск на Сека Алексич. Полина е сигурна в успеха му и точно затова е вложила доста средства, за да реализира един по-силен видеоклип.
Итук се намеси РЕНИ ОТ ЦИГАНСКИЯТ ПЛЕВЕНСКИ ГРАД ЛЕВСКИ!
Полина омаскарила песента на СЕКА! А тя като може да пее само сръбско и то побългарено,защо не блесна и остана там в Сърбия тогава ами доде в Пайнер при Полина? Рени съдила Пайнер,че ги карал косвено да проституират, а тя била семейна жена,олеее....Тя и Емилия,Галена са  семейни,но...
Това е етикет Пайнерски!Тези "бракове"!!!!

Режисьорът Тенчо Янчев на клипа на Полина "Обичах те до полуда"обеща, че ще е готов с монтажа за около две седмици, така че до края на април Полина ще е направила своята заявка за един от хитовете на сезона. Същевременно певицата готви и нещо специално, което се надява да успее да реализира до началото на лятото.

Източник: 
erogance.eu
"Стоичков с фолк певица в асансьор" 26.11.2008 17.20
видян 5421 пъти коментари 15 гласували 3

Интересна засечка в асансьора на гранд хотел София запозна Христо Стоичков с младата фолк певица на ”Пайнер” Полина. На тръгване от партито по случай рождения ден на ”Модна Фиеста”, брюнетката се натъкна на футболната звезда. Въпреки че е известен с бурния си нрав, той се усмихна на красивата дама и дори се поздравиха. Напук на славата си той показа кавалерско отношение и й направи път да мине. Полина му благодари и пожела приятна вечер на бившия национал.

ГОЛЯМА РАБОТА,ТО ПЪРВАНОВ -ПРЕЗИДЕНТА ....МП
БОЙКО БОРИСОВ -ИВАНА И Т Н ,ТА ПОЛИНА СЕ ВОЗИЛА В АСАНСЬОРА...Ако бе така и Полина имаше такива хора нямаше тези от Пайнер да я натирят!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Е, крайно време беше и това да се случи! Певицата Полина вече не фигурира в каталога на фирма "Пайнер" съобщиха достоверни източници. Доводите на продуцентите и в Димитровград са, че певицата по никакъв начин не прогресира и не подпомага благото на кариерата си и фирмата. Това може би е било най - правилното решение и за двете страни. До последно зеленооката плевенчанка е правила отчаяни опити Митко Димитров да се смили над нея и да я остави в империята си, но инж. Димитров е бил твърдо решен да прекрати преобновяването на договора и. Интересът към певицата определено беше минимален, самата тя не е човек, който би могъл да владее истинска кариера! За това освен талант и визия са необходими желязна дисциплина, силен характер и позиция....това определено е липсвало при Полина. Никакво желание за работа, никакъв хъс и постоянни опасения, че някой и крои планове или се правят вуду магии по неин адрес......Пълна параноя! Няма място Полина във поп фолка. Не и сред всичките големи имена във Пайнер, като Преслава, Галена, Анелия, Глория и тнт... Самата певица няма никакви намерения да продължи да се занимава с пеене и с музика. Обикновено това е изкуство, с което човек е белязан завинаги. Изглежда Полина е друг тип човек. И все пак нека стискаме палци Полина да открие себе си и истинското си амплоа в живота......Но до колкото съм запознат единственото което може да прави е да пее разбира се .

Това пише във форума на Планета жалко като видях тази новина и се просълзих Пайнер изобщо не я подкрепяха нито участия нито нищо.

Аз допълвам -ако можеше да прави добре и на коъто поиска каквото и  иска нямаше да е прогонена,останаха тези там, които са БЕЛИ РОБИНИ -за жълти стотинки!
Полина на парти с Авантюра
29.01.2008 09:44 | Видян 2240 пъти | Коментари 4 | Гласували 1

Партито на любовната игра "Авантюра - ела на среща", разтърси столичния клуб Амор на 25-ти януари. Специален гост беше чаровната изпълнителка на Пайнер Студио - Полина. С едни от най-горещите си хитове, тя вдигна на крака гостите на заведението, които показаха колко могат да се забавляват и да танцуват на сцената около нея. 
Участниците в Авантюра отново бяха предизвкина да покажат разични умения в игрите. Някои размениха своите партньори, други пукаха балони с прегръдка, а трети доказаха, че могат да танцуват еротично. Очарователните момичета от Тантра цяла вечер раздваха еротичната напитка и подарък-презерватив за по-сигурно продължение на нощта! За радост на дамите сексапилните момчета от No Limit отново вдигнаха градусите с предизвикателни танци и оскъдно облекло. Следващото парти е на 14-ти февруари в клуб Амор, когато „Авантюра” ще отбележи 5-ия си рожден ден! За тези пет години факт са 6 сватби на авантюристи, повече от 3 000 събрани.

Полина сама на Златни пясъци
01.07.2008 12:33 | Видян 4996 пъти | Коментари 10 | Гласували 3
Фолкдивата Полина е заминала сама на море, предаде в. "Експрес". Тези дни тя бе забелязана на Златни пясъци, и то без никаква компания.

Певицата е отседнала в частен апартамент в центъра на курорта. Освен това Полина е уловена да посещава казино, където се е разтоварила с игри на ротативки.

В края на седмицата красавицата ще прекъсне почивката си заради участие в Кюстендил, а веднага след това ще отпътува с половинката си до Италия, където ще празнува рождения си ден. Това е подаръкът от нейния приятел. На 8 юли фолк дивата ще навърши 26. 

АМА НЕ СТАНА,благодарение на тези писания ,които ги следят враговете и и осуетяваха всичко, а тя наивната всичко си казваше! Затова , драги репортери,журналисти от мен имате една -МАЙНАТА ВИ! 99% ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ТРАГЕДИЯТА НА ПОЛИНА.
НА СИЛИКОН ЩЕ СТАНЕТЕ И ДЪЩЕРИТЕ ВИ,
ЗАПОМНЕТЕ ГО.

С романтична почивка във Венеция отпразнува своя 26-ти рожден ден фолк дивата Полина. Едноседмичен релакс в италианския град беше подаръкът от половинката й, виден яхтен бизнесмен. Празника си певицата посрещна още докато беше на ферибота, с който се придвижваше до отправната точка. Още с пристигането им в града, кавалерът на Полина я отведе до бижутериен магазин, от който красавицата си тръгна с уникална гривна от злато и камъни. Скромността на брюнетката остави стойността на бижуто в тайна.

Освен местните забележителности, шопингът също беше почетен. ”Гледах да не прекалявам, защото по принцип съм практична в пазаруването. Но когато всичко ти харесва, е трудно да устоиш да не си го купиш”, сподели за шопинг вълненията си зеленооката плевенчанка. Все пак Поли не успя да устои на тоалет на Роберто Кавали в леопардов десен, който се зарече да не облича, защото иска той да види бял свят първо в следващия й видеоклип. За сметка на това певицата се сдоби с доста дрехи за сезона, като например оригинален марков гащеризон, летни роклички и няколко чифта обувки. В един от дните си във Венеция Поли тайничко си купи секси бельо, за да изненада половинката си след романтична вечеря в луксозен ресторант. Освен с нови дрехи, тя се прибра и с огромен плик със сувенири за подаръци на близки и приятели.

По време на почивката си изпълнителката, чийто последен хит е песента ”Обичах те до полуда”, не пропусна да се снима сред местните забележителности. Тя видя главните паметници, църкви и музеи на Венеция, обиколи и централния площад Сан Марко. Също така се качи на корабчето Vaporetto №1 и премина по Canalе Grande и след това се отдаде на разходки сред sestieri (квартали), за да усети колко красива и изкусителна е Венеция. Морските таксита и гондолите допринесоха ваканцията й да бъде още по-романтична.
„Разбрах, че през зимата тук се вихри карнавал с хора от цял свят, обичащи приключенията. Много бих искала да го видя с очите си и нищо чудно да повторим пътуването”, разкри певицата.

След музиката пътуванията са нещото, което доставя най-голямо удоволствие на Полина. Освен че обича да преоткрива нови забележителности, тя с удоволствие се връща и там, където вече е била. ”Едно от най-вълнуващите ми пътувания е това в Париж. Престоят там ми се стори толкова кратък, че задължително ще отида пак. Като цяло ме привличат островите. Много искам да видя отблизо Испания, както и да посетя космополитен град като Лондон”, със замечтан поглед крои следващите си пътешествия певицата на ”Пайнер”.

автор: СЛАВА
Етикети: Полина, певица, поп-фолк, звезда, красавица

Дрън,дрън.....

А ЕТО И ДРУГО-

Разкажете повече за предстоящия Ви албум...

Вторият ми самостоятелен албум трябва да се появи на пазара скоро. Включени са 11 песни, някои от които имат заснети видеоклипове. Заглавието е Няма друга. Парчетата са с разнообразно звучене. Повечето са авторски.

Вие сте плевенчанка, но от 8 години сте в София. С кого живеете?

Абсолютно самостоятелна съм.

Как се озовахте в Пайнер?

Илия Загоров ме заведе през есента на 2004 година. Всичко стана случайно. Може би имах късмет. Запознахме се с Ильо в едно заведение, където пеех. Той реши да ме заведе на прослушване в Димитровград. Одобриха ме и така започна съвместната ни работа. Той направи първата ми песен, както и още 5 – 6 за първия ми самостоятелен албум. Трябваше да бъде мой музикален продуцент, но нещата се разминаха и аз продължих сама да подбирам песните си.

Заради Глория ли се разминаха нещата? Носеха се слухове, че сте имали връзка с бащата на детето й.

Не мога да знам със сигурност каква или кой е причината. Може би е така, както се говори, но е факт, че нещата се разпаднаха. Условията в нашата държава са такива, че всеки сам се бори и се оправя. В повечето случаи много хора му пречат – навсякъде е така. Относно слуховете за връзка между мен и Илия, предпочитам да не коментирам, защото всичко е минало и не беше нищо СЕРИОЗНО. Искам да гледам напред и да се развивам.

Защо толкова време не Ви лансират, а певици като Галена и Андреа за нула време станаха звезди и даже отидоха на турне?

Защото това са хора, които много по-лесно се манипулират. Не искам да звуча грубо, но те са с по-слаби характери и не чак толкова интелигентни. Докато аз съм прекалено неотстъпчива и невероятен инат, което ми пречи. Това е нещото, което пречи на развитието на кариерата ми, но и други фактори влияят, както ти спомена една колежка... Може би и други колежки...

Защо решихте да се занимавате точно с попфолк?

Защото видях, че в този бизнес има повече финансови възможности. Аз търсех материална самостоятелност и именно с тази цел започнах.


























Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sladkotojelanienap
Категория: Други
Прочетен: 336004
Постинги: 137
Коментари: 136
Гласове: 3117
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031